X

Login

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Nieuws

Flexpower maakt je swing soepeler


Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 119 in /home/customer/www/playlikeapro.nl/public_html/wp-content/plugins/membership/membershipincludes/classes/membershippublic.php on line 848

Play Like a Pro heeft een nieuwe partner: Flexpower Always Prepared. De sportcrème verwarmt de spieren tijdens het sporten. In tegenstelling tot andere sportcrèmes wordt hij pas warm tijdens inspanning. Leden van Play Like a Pro kunnen tubes bestellen met tien procent korting via de Flexpower website met de code probeerflexpower.

Flexpower is van origine een Amerikaanse sportcrème voor stijve en stramme spieren. Oud-NBA speler Francisco Elson lanceerde het merk onlangs in Europa. “In mijn carrière heb ik het product, net als veel andere Amerikaanse profsporters, veel gebruikt”, vertelt de Rotterdammer. “De afgelopen jaren ben ik bezig geweest met een Europese versie van de crème. Steeds meer Nederlandse profsporters en clubs gebruiken het inmiddels na een testfase. Flexpower wordt in Nederland gemaakt en helpt sporters met stijve spieren.”

Het middel gebruik je vijf tot tien minuten voor het golfen of voor het inslaan. Je masseert de crème goed in en het zorgt dat je tijdens het golfen prettig en soepel kan bewegen. Bijkomend voordeel is dat het product geurloos is. Elson: “Door de ingrediënten MSM, glucosamine en Trolamine Salicylate heeft Flexpower een unieke werking. Het is gemaakt door topsporters voor sporters.”

Play Like a Pro is blij Flexpower te mogen begroeten als nieuwe partner. “Het past bij ons en bij de golfwereld”, vertelt directeur Bram Kersten. “We zoeken mooie partijen voor de leden van onze golfinstructiesite om mee samen te werken. Na een eigen test hebben we gemerkt dat Flexpower heerlijk werkt.

Meer weten over Flexpower? Kijk dan op www.flexpowereurope.comImage 07-07-16 at 22.21

Krijg nu onbeperkt toegang tot de golfinstructievideo’s van Play Like a Pro voor slechts €25,-.

Abonneer nu!