X

Login

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Nieuws

Golfyoga op Play Like a Pro


Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 119 in /home/customer/www/playlikeapro.nl/public_html/wp-content/plugins/membership/membershipincludes/classes/membershippublic.php on line 848

Liesbeth Pauwels is het nieuwste gezicht bij Play Like a Pro. Ze geeft golfyoga en golffitness lessen. We trappen af met golfyoga waarbij Liesbeth oefeningen geeft om nog soepeler te worden in de swing.
Pauwels is aan de University of British Columbia afgestudeerd met een Bachelor of Kinesiology, is een Titleist Performance Institute certified coach en werd drie jaar lang begeleid door mentor en fysiek golf coaching expert Jason Glass.

Zij startte haar carrière in 2011, jong doch glansrijk als mede-eigenaar, junior en fysieke coach van Destination Golf te Brunssummerheide, waarna zij een nieuwe uitdaging aanging als fysieke coach op de Jason Floyd Golf Academy in Spanje en zij in 2013 startte als Club Manager van sportschool Jetts te Leiden.

” Correcte mobiliteit, effectieve stabiliteit en de combinatie en toepassing van deze 2 aspecten in het lichaam leggen de basis van een constante sport beweging vol potentie . “

Per 2015 was zij ook deel van het team Dutch Golf Performance Institute, op de KLM Open course The Dutch en ontwikkelde zij de Nederlandse jeugd selecties voor de NGF.
Echter stopte haar avontuur hier niet. Tot op de dag van vandaag ontwikkelt Liesbeth zich binnen de wereld van fysieke coaching als toonaangevende performance coach op verschillende golf academy’s in binnen en buitenland, waarbij haar specialisme ligt in Junior & Yoga coaching.

“Athletes before golfers”

Liesbeth geeft de passie om zoveel mogelijk golfers van alle leeftijden en niveau’s te begeleiden, inspireren en motiveren naar hun persoonlijke fysieke golf doorbraak en lange termijn golffitheid en performance.
Kijk voor meer informatie op:

www.golfyoga18.com
www.lpgolfperformance.nl

Bekijk onze abonnementen 

Krijg nu onbeperkt toegang tot de golfinstructievideo’s van Play Like a Pro voor slechts €25,-.

Abonneer nu!