X

Login

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Partners in golf


Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 119 in /home/customer/www/playlikeapro.nl/public_html/wp-content/plugins/membership/membershipincludes/classes/membershippublic.php on line 848

Play Like a Pro heeft een aantal partners waar we graag mee samenwerken. Op deze manier kunnen we onze golflessen maken en golf promoten. Op deze pagina stellen we onze partners voor, vind je links naar de website en twitteraccounts. Ook onze pro’s die de online golflessen verzorgen zijn hier te vinden.

Golfers Magazine

Golfers Magazine is onmisbaar voor elke golfer die het maximale uit zijn spel wil halen. Het tijdschrift biedt elke maand meer dan honderd pagina’s aan instructies, equipment, reizen, banen en reportages. Bij de instructies in het blad maakt Play Like a Pro iedere editie van Golfers Magazine ook een video-instructie. Deze kan met een QR code worden bekeken op je mobiele telefoon of tablet. In de nieuwsbrieven zullen ook onze video’s te zien zijn. En we hebben een speciale partnerdeal met Golfers Magazine: playlikeapro.nl/golfersmagazine.

Inder van Weerelt

Inder van Weerelt is pro sinds 2003. Hij speelt op de Challenge Tour en de Europese Tour. In 2011 en 2012 eindigde hij op de eerste plaats van de Nederlandse ranking. Een polsblessure zorgt ervoor dat hij zich gaat richten op een carrière als golfpro, commentator bij Sport 1 en natuurlijk pro voor de online golflessen van Play Like a Pro.

Marjet van der Graaff

Marjet van der Graaff werd in 2007 professionals golfer. In 2007 weet ze een volledige tourkaart te bemachtigen voor de Ladies European Tour. In 2009 wint ze met Christel Boeljon de European Nations Cup. Drie jaar later wint ze haar eerste toernooi op de Banesto Tour in Spanje. Sinds 2014 is ze aan slag als teaching pro. Marjet staat bekend om de lengte in de haar slagen.

Wil Besseling

Wil Besseling speelt dit jaar op de Challenge Tour. Hij hoopt hiermee zich te kunnen kwalificeren voor de European Tour volgend seizoen. Samen met Joost Luiten en Tim Sluiter wint Wil in 2006 het WK voor landenteams en wordt hij individueel de beste van de wereld. In zijn prof carrière speelt hij afwisselend Europese Tour en Challenge Tour. Zijn beste resultaat op de Europese Tour is een derde plaatst op het Madeira Island Open. Op de Challenge Tour wint hij in 2008 de Colombia Masters.

Kyra van Leeuwen

Kyra van Leeuwen speelt van 2009 tot 2012 op de European Ladies Tour. Een rugblessure dwingt haar te stoppen met professioneel golf. Kyra wordt in 2011 de beste Nederlandse op het Deloitte Dutch Open in Vlaardingen (24e). Ook wint ze op de Banesto Tour het toernooi in Madrid in 2009. Na haar carrière gaat ze aan de slag als golfleraar op Golfcenter Seve en richt ze zich op een maatschappelijk carrière.

Jurrian van der Vaart

Jurrian van der Vaart start zijn golfcarrière in Amerika op Virginia Tech. Hij studeert daar en speelt voor het team van de universiteit. In 2008 eindigt hij in de top 10 tijdens het NCAA National Championship. In 2010 wordt hij professional. In 2011 en 2012 speelt hij op de Europese Tour, maar Amerika blijft trekken. Dus gaat hij terug naar de VS in 2013 om als amateur te starten. Het doel is de PGA Tour. Dat lukt niet, dus probeert Jurrian dit jaar via de Alps Tour zijn weg te vinden in het Europese profcircuit.

Dewi Claire Schreefel

Dewi Claire Schreefel is professional sinds 2008. Ze speelt in de Verenigde Staten en op de Europese Tour. Ze wint in 2009 de New England Golf Classic in Connecticut en in 2014 het Helsingborg Open op de Ladies European Tour. Dit jaar richt ze zich vooral op de Amerikaanse toernooien, maar zal ze ook in Nederland spelen tijdens het Deloitte Ladies Open. Dewi werd in 2014 golfster van het jaar.

Floris Vos

Floris Vos is gecertificeerd PGA golfprofessional en mental trainer/coach van verschillende Nederlandse tourprofessionals en topamateurs. Onder andere Jurrian van der Vaart en Wil Besseling werken met Floris samen. Hij heeft zich bekwaamd op het mentale aspect van golf. Bij Play Like a Pro zal Floris vooral oefeningen en training geven op het mentale vlak. Vos heeft ook een golfschool in Noordwijk op Golfcentrum Noordwijk.

Liesbeth Pauwels

Liesbeth Pauwels is fysieke golf coach, afgestudeerd in Canada (UBC) als bewegingswetenschapper en Titleist Performance Institute Certified Junior & Fitness Coach 3. Ze begeleid, inspireert en motiveerd golfers van alle niveau’s en leeftijden al sinds 2011 in binnen en buitenland op fysieke golf performance & preventie vlak doormiddel van golf yoga en golf fitness trainingen.

 

Golfbaan Tespelduyn

Landgoed Tespelduyn ligt midden in de bollenstreek. De 9-holes baan in Noordwijkerhout geeft je een prachtig uitzicht over de bollenvelden. De eerste holes van de baan liggen bovenop een heuvel en een afslag (hole 3) op ruim twintig meter hoogte is een van de kenmerken van de baan. Daarnaast beschikt Tespelduyn over een trainingscentrum met een gras drivingrange en uitstekende horecavoorzieningen.

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche moet u tenminste één keer in uw leven gespeeld hebben!Er wachten 18 zeer afwisselende, uitdagende holes op u. Gelegen op een heuvelrug van circa 25 meter hoog in het prachtige Rottemerengebied aan de noordkant van Rotterdam. Ervaring leert, dat zij, die u voor gingen, niet lang konden wachten op het moment om de volgende ronde te spelen.

Golfcenter Seve

Golfcenter Seve is de grootste trainingsaccommodatie van Nederland en vernoemd naar de Spaanse topgolfer Severiano Ballesteros (in de jaren ’70 en ’80 de beste speler ter wereld). Het Golfcenter is een combinatie van golf, eten & lifestyle voor leisure en zakelijke doeleinden. De combinatie van Driving Range, uitdagende par 3 baan en de uitgebreide Golf Academy zorgt ervoor dat Seve toegankelijk is voor een groot publiek. Hierdoor liggen ‘leren golfen’ en ‘handicap verlagen’ dicht bij elkaar.

Fysiotherapie Poortugaal

Murk Broos is onze golffysio bij Play Like a Pro. Murk heeft zijn eigen praktijk. Bij Fysiotherapie Poortugaal kan je terecht voor: fysiotherapie, sportfysiotherapie, trainingstherapie, acupunctuur, dry-needling, zuurstoftherapie en golf-fysiotherapie. Met een golfprofessional wordt de swing geanalyseerd, waarna Murk kan vaststellen in welke mate de mobiliteit, stabiliteit en/of coördinatie ontoereikend is en verbeterd kan worden. Dit voorkomt blessures.

Krijg nu onbeperkt toegang tot de golfinstructievideo’s van Play Like a Pro voor slechts €25,-.

Abonneer nu!