X

Login

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Nieuws

Partnership met Golfers Magazine


Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 119 in /home/customer/www/playlikeapro.nl/public_html/wp-content/plugins/membership/membershipincludes/classes/membershippublic.php on line 848
Golfers Magazine en Play Like a Pro gaan nauw samenwerken de komende periode. Het golftijdschrift gaat de video’s van de instructiesite verwerken in het magazine en beschikbaar stellen voor lezers van de nieuwsbrief. Naast de fotoreportage in Golfers Magazine kunnen lezers via een QR code ook een golfles rondom het thema bekijken. Deze video komt uit het archief van Play Like a Pro.
Golfers Magazine startte in 2015 met een nieuwe uitstraling bij uitgever Pijper Media. Daarbij bleven golfreizen, instructies en equipment de belangrijkste onderdelen van het tijdschrift. Daar komen nu Nederlandse golfsintructievideo’s bij.
“Waarmee wordt aangetoond dat Nederlandse pro’s niet onderdoen voor hun bekendere collega’s uit de Angelsaksische landen”, zegt Golfers Magazine’s hoofdredacteur Jan Kees van der Velden. “Wij hebben die trend een paar jaar geleden al ingezet met grote, sterke instructieverhalen met ervaren en met jonge, talentvolle pro’s. Ik denk dat de aanpak van Play Like a Pro en Golfers Magazine – al dertig jaar het toonaangevende golfblad van ons land – bijzonder goed werkt. Die wordt door deze samenwerking alleen maar beter. En dat is goed nieuws voor de gepassioneerde golfer.”
 
Play Like a Pro werkte al samen met de Birdy app, ook een partner van Golfers Magazine. Dus de link was snel gelegd. “We zijn een jong product in de Nederlandse golfmarkt”, vertelt directeur Etienne Verhoeff. “Bij Play Like a Pro maken we golfinstructievideo’s van maximaal 1 minuut met de profgolfers van Nederland: Inder van Weerelt, Marjet van der Graaff, Jurrian van der Vaart, Wil Besseling en Kyra van Leeuwen. Via een abonnement kunnen golfers deze video’s bekijken. De video’s zijn duidelijk met een nadruk op de diverse elementen van de slag. Daarom past de samenwerking met Golfers Magazine ook zo goed. Wat zij doen met foto’s, doen wij met video’s.”
Lezers van Golfers Magazine kunnen bovendien korting krijgen op een abonnement op Play Like a Pro. Het speciale ledenabonnement gaat €30,- per jaar kosten in plaats van €60,-. Ook zullen in de nieuwsbrieven van Golfers Magazine extra video’s van Play Like a Pro te zien zijn. In het mei nummer van Golfers Magazine is de eerste QR code te vinden naar een video.

Krijg nu onbeperkt toegang tot de golfinstructievideo’s van Play Like a Pro voor slechts €25,-.

Abonneer nu!