X

Login

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Nieuws

Play Like a Pro in Birdy app


Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 119 in /home/customer/www/playlikeapro.nl/public_html/wp-content/plugins/membership/membershipincludes/classes/membershippublic.php on line 848

Onlangs is Birdy een samenwerking gestart met het jonge bedrijf Play Like a Pro uit Rotterdam. Play Like a Pro maakt hoogwaardige en vernieuwende online golflessen om jouw golfspel naar een hoger niveau te tillen. Ze doen dit in samenwerking met bekende Nederlandse golf professionals als Inder van Weerelt, Marjet de Graaff, Wil Besseling, Dewi-Claire Schreefel en Kyra van Leeuwen.

“Wij zien de hoogwaardige video’s van Play Like a Pro als prachtige aanvulling op de behoefte van onze Birdy gebruikers. Wij hebben onderzocht onder onze gebruikers welke toevoegingen zij nog graag zouden zien in de Birdy app en dit is er één van. Binnenkort volgen er nog een paar toevoegingen, waardoor de Birdy app voor elke golfer onmisbaar zal worden”, aldus Jan-Douwe Gaastra, Marketing Manager Birdy.

“Wij zijn erg blij met de samenwerking met Birdy. Zij bieden ons een uitstekend platform om onze naamsbekendheid verder te vergroten onder een grote groep Nederlandse golfers”, zo vertelt Etienne Verhoeff, oprichter van Play Like a Pro.

Speciaal voor iedereen die de Birdy app gebruikt zijn er ieder kwartaal 4 gratis instructievideo’s beschikbaar in de app. Daarnaast is er binnenkort een mooie aanbieding voor alle Birdy gebruikers. Zo kun je over enkele weken een abonnement afsluiten bij Play Like a Pro via Birdy tegen een speciaal actietarief om onze samenwerking te vieren. Open of download nu de Birdy app en bekijk de video’s van Play Like a Pro. Bovendien vind je in de app een mooie aanbieding van Play Like a Pro!

 

Krijg nu onbeperkt toegang tot de golfinstructievideo’s van Play Like a Pro voor slechts €25,-.

Abonneer nu!