X

Login

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Nieuws

Play Like a Pro en Tespelduyn sluiten partnership


Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 119 in /home/customer/www/playlikeapro.nl/public_html/wp-content/plugins/membership/membershipincludes/classes/membershippublic.php on line 848

De profspelers die voor de site online golflessen en -tips maken zullen daarom geregeld te vinden zijn op de Noordwijkerhoutse baan met de cameraploeg.

Play Like a Pro is vorig jaar gestart. Zes profgolfers (Inder van Weerelt, Dewi-Claire Schreefel, Jurrian van der Vaart, Kyra van Leeuwen, Wil Besseling en Marjet van der Graaff) geven in korte video’s tips en oefeningen om je golfspel te verbeteren. Van putten tot ijzerslagen en van bunkeroefeningen tot drives. Binnen een minuut heb je een beeld van de slag en de oefening.
Je kan de video’s bekijken via een abonnement op de site. Dit abonnement kost €60,- per jaar, maar met de kortingscode ‘Tespelduyn’ krijgt u nu 50% korting.
De eerste opnames op Tespelduyn waren gisteren met Jurrian van der Vaart, die volgende week actief is op het KLM Open. Er zijn video’s gedraaid op de gras drivingrange maar ook op hole 3 en 5.

Krijg nu onbeperkt toegang tot de golfinstructievideo’s van Play Like a Pro voor slechts €25,-.

Abonneer nu!